UITtesters

Wees jong en maak televisie

PIC_0009

Gent Smaakt

UITtesters Seppe en Jules gingen een kijkje nemen op Gent Smaakt…

PIC_0034

Kicks and Beats met Urgent.fm

Op woensdag 13 april was het buitenspeeldag. In Gent was er speciaal voor jongeren Kicks and Beats. Onze UITtester Seppe was hier te vinden samen met enkele Urgenters. Na de sfeer opgesnoven te hebben op Kicks and Beats trokken we naar de opnamestudio van Urgent.fm. We maakten hier samen een radiospecial. Nog enkele sfeerfoto’s…

DSC_0184

UIT zonder geluid

Op zondag 20 maart 2016 was het opnieuw Dag van de Zorg. Vorig jaar gingen we naar het Instituut voor Verpleegkunde Sint-Vincentius, dit jaar gingen we naar Compagnie Emmaüs. Emmaüs is een organisatie die mensen met een auditieve en/of bijkomende handicap ondersteunt en begeleidt in het dagelijks leven. We kregen een rondleiding achter de schermen,…

Continue Reading

2015-11-30 16_31_26-Start

Proefjes UITgetest tijdens Dag van de Wetenschap

Tijdens Dag van de Wetenschap, zondag 22 november, gingen 2 enthousiaste UITtesters naar Het Pand in Gent om verschillende proefjes UIT te testen. Enzyme Crash Course was één van de vele workshops die je kon volgen op deze dag.

2015-11-30 16_23_23-Start

UITtesters @ Dierenasiel

Op woensdagnamiddag 21 oktober gingen de UITtesters op bezoek naar het Dierenasiel Gent. Behalve enkele vraagjes voor mensen die in het asiel werken, mochten de UITtesters ook op wandel met één van de honden!

featured image

Gentse Marktjes UITgetest!

Op zondagochtend leeft de Gentse binnenstad! De UITtesters verkenden de verschillende marktjes en maakten een leuk sfeerverslag.

featured image

Gentse Feesten ’15: Uittesters ontmoeten de Jonge wolven

Op de Gentse Feesten organiseren Trefpunt vzw en AVS het nationaal concours voor jong muzikaal talent in de Belgische muziekgeschiedenis: Jonge Wolven! De Uittesters trokken op pad om de deelnemers te interviewen.

featured image

Gentse Feesten ’15: kop of munt?

Op de Gentse Feesten valt heel wat te beleven. Ook dit jaar waren de UITtesters weer van de partij. Te veel om te doen op 1 dag, dan maar kop of munt 🙂  

featured image2

UITtesters ontdekken de Gentse stadstuin

Dichtbij de Dampoort ligt een stuk braakliggend terrein dat omgetoverd werd tot stadstuin. De buurtbewoners kweken daar eigen kippen,  oogsten aardappelen, plukken bloemen of ontmoeten andere mensen.  Blijkbaar zit daar ook een wit konijn? De UITtesters plozen het uit.

featured image

UITtesters beginnen de zomer in de Blaarmeersen

De Uittesters beginnen hun zomervakantie aan de Blaarmeersen in Gent. Daar vragen ze zich af wat anderen deze zomervakantie doen. Met een camera trekken ze op onderzoek! Muziek beschikbaar onder een Creative Commons licentie: Marvin’s Dance – Silent Partner Bron: Youtube Music  

13612_647186818747425_651304452644848720_n

Zoom! Europa

Zondag 3 mei, jaarlijkse Dag van Europa; tijdens ZOOM! Europa was er op verschillende plaatsen in Gent vanalles te beleven. Onze UITtesters begonnen de verkenning in het Pierkespark en besloten de interessante dag aan de Oude Dokken.  

foto

Fotozoektocht Belfort

Onze UITtesters gingen op pad met een kaart en enkele foto’s. Ze zochten zo snel mogelijk foto’s in de straten rondom het belfort. In het belfort kregen ze nog een laatste opdracht en konden ze genieten van een prachtig uitzicht.  

dag vd zorg

UIT tijdens Dag van de Zorg

Zondag 15 maart 2015; tijdens Dag van de Zorg nodigde het IVV de UITtesters uit om vanalles bij hen te komen UITtesten. Een verband leren aandoen? De Heimlich greep leren? Dankzij het team van het IVV waanden onze UITtesters zich voor een dag verpleegkundigen.

Knipsel (Kopie)

Kijk je mee in de doos van Pandora?

Na het openen van de doos van Pandora, wordt volgens de Griekse mythologie de wereld bedolven onder natuurrampen. In het huis van Kina gaat het er minder dramatisch aan toe, maar de tentoonstelling geeft je alle informatie over milieuvervuiling, opwarming van de aarde, recyclage en nog zo veel meer. De UITtesters verkenden de tentoonstelling…

lichtfest

Lichtfestival

Tussen donderdag 29 januari en zondag 1 februari 2015 was het opnieuw het Lichtfestival in Gent. De stad melde eerder al dat dit kon rekenen op bijzonder veel belangstelling, zo’n 64.000 bezoekers bezochten het festival. Op de piekavond, zaterdag 31 januari, gingen de UITtesters een kijkje nemen. Ze maakten dit verslag.  

1 2 3